ANKARA'DA ASTROLOJİ VE GÜZELLİK BİR ARAYA GELDİ: SUNA DUMANKAYA'NIN ÖZEL ETKİNLİĞİ

Ankara - Suna Dumankaya Ankara şubesi, birinci yılını özel bir etkinlikle kutladı. Ankara cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getiren bu etkinlikte, Türkiye'nin ilk bitki bilim ve güzellik uzmanı Suna Dumankaya'nın özel güzellik sırları ve Astrolojinin kraliçesi Hande Kazanova'nın 2024 yılına dair özel yorumları ve 12 burç yorumları ön plana çıktı.

ANKARA'DA ASTROLOJİ VE GÜZELLİK BİR ARAYA GELDİ

Ankara'nın tanınmış Stil & Marka Danışmanı Sertaç Darcan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik, adeta bir şova dönüştü. Uzman estetisyen Handan Karael'in güzelliğe dair notları ve firma sahibi Aysun Berberoğlu'nun katılımıyla, etkinlik Ankara'da büyük ses getirdi.

Etkinlikte, saksafon gösterisi ve DJ performansı ile davet renklenirken, tüm misafirler gün boyunca eşsiz lezzetli ikramlar eşliğinde eğlencenin tadını çıkardı.

Bu özel etkinlik, Ankara'nın sosyal yaşamına damgasını vurdu ve katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı. Suna Dumankaya Ankara şubesi, güzellik ve astroloji tutkunlarına unutulmaz bir birinci yıl kutlaması sundu.