Ankara Moda'nın Kalbi Olmaya Devam Ediyor... Başkentte Ünlü Moda Tasarımcısı Arzu Kaprol Rüzgarı Esti!

Ankara'nın tanınmış ünlü Stil & Marka Danışmanı Sertaç Darcan'ın moda sohbetlerinin 6. yılında, Türkiye'nin en özel insan inovasyon tasarımcısı Arzu Kaprol’u ağırladı. Yaşamın kendisinin ilham olduğu koleksiyonu "Arzu Kaprol / Sacred-Kutsal / İlkbahar - Yaz 2023 ‘’ Ankara'da büyük ilgiyle karşılandı. Karanlıktan aydınlığa tüm renkleri barındıran koleksiyon özelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kaprol,dünyevi ve cesur her zaman yepyeni ufuklar keşfetmeye açık Arzu Kaprol kadını, Arzu Kaprol & Sertaç Darcanilkbahar yaz 2023 koleksiyonuyla renklerin eşsiz dünyası ve enerjisiyle yeniden hayat buldu.
Cer Modern'in ev sahipliğinde gerçekleşen lansman, cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yoğun ilgi gösterdiği ve ünlü moda tasarımcısı Arzu Kaprol'un yeni koleksiyon anlatımı ile taçlandırıldı.
 Moda'nın kalbinin attığı bu etkinlikte, moda tutkunları Kaprol'un son koleksiyonunu heyecanla izlerken, Sertaç Darcan'ın moda sohbetlerinin büyük etkisi ile "Ankara'nın moda sahnesi her geçen gün daha da gelişiyor ve bu sefer ünlü moda tasarımcısı Arzu Kaprol'un etkileyici varlığıyla daha da ön plana çıkmatadır.Ünlü Stil&Marka Danışmanı Sertaç Darcan'ın keyifli sohbeti ve ev sahipliğinde Arzu Kaprol, son koleksiyonu 'Arzu Kaprol / Sacred-Kutsal'ı göz kamaştırarak sergiledi.
Karanlıktan aydınlığa uzanan bir renk skalsası içinde tasarlanan eserler, moda tutkunlarının büyük alkışını aldı. Koleksiyon, dünyevi bir zarafet ve korkusuzluk hissi vererek Arzu Kaprol kadınının özünü mükemmel bir şekilde yansıtmayı yeniden başardı.
Merakla beklenen lansman, Ankara’nın kültür- sanat kalbi Cer Modern'de gerçekleşti ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katılımıyla moda şölenine dönüştü. Ünlü moda tasarımcısının yeni koleksiyonunu anlatmasıyla birlikte etkinlik, göz kamaştıran bir atmosferde geçti.
Arzu Kaprol'un renklere hayat verme ve onlara sınırsız enerji katma yeteneği dikkat çekerken, İlkbahar - Yaz 2023 koleksiyonunda ki her parça bir hikaye anlatıyor ve bizi keşif ve özgür ifade dolu bir yolculuğa çıkarıyor.
Arzu Kaprol gibi büyük bir markanın ve Sertaç Darcan gibi işinde en iyisi olan insanların girişmleriyle Ankara, moda alanında canlı bir merkez haline geliyor. Olağanüstü tasarımları ve avangart yaklaşımıyla kendini moda endüstrisinde dikkate değer bir güç olarak kabul ettiriyor.
Ankara'nın hareketli moda sahnesinden daha fazlasını takip etmeye devam edin, çünkü inovasyon ve stil burada büyüleyici bir dünyayı bir araya getiriyor!