Ankara'da En İyi Güzellik  Salonları

Ankara'da birçok güzellik merkezi bulunmaktadır ve en iyisi kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara bağlı olarak değişebilir. Ancak, bazı popüler ve iyi değerlendirilen güzellik merkezleri şunlardır:

  1. Serpil Babacan : Ankara'nın Çukurambar Çankaya ilçesinde yer alan bu güzellik merkezi, yüz ve vücut bakımı, masaj, manikür, pedikür, epilasyon ve diğer spa hizmetleri gibi çeşitli hizmetler sunmaktadır.

  2. Ritz-Carlton Spa: Ankara'nın Kavaklıdere semtinde yer alan Ritz-Carlton Spa, lüks bir spa deneyimi sunar. Yüz ve vücut bakımı, masaj, saç bakımı ve makyaj hizmetleri sunar.

  3. The House of Beauty: Ankara'nın Beştepe semtinde yer alan bu güzellik merkezi, yüz ve vücut bakımı, masaj, manikür, pedikür, epilasyon ve diğer hizmetler sunar.

  4. Nidya Güzellik Merkezi: Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan bu güzellik merkezi,Ankara'da En İyi Güzellik Merkezi yüz ve vücut bakımı, masaj, manikür, pedikür, epilasyon ve diğer hizmetleri sunar.

  5. The SPA at JW Marriott Hotel Ankara: Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan bu lüks otelin spa merkezi, yüz ve vücut bakımı, masaj, hamam, sauna ve buhar odası gibi hizmetler sunar.

Bu güzellik merkezleri, farklı hizmetler ve fiyatlar sunar, bu nedenle ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmeniz önerilir.

  1. Golden Beauty: Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Golden Beauty, yüz ve vücut bakımı, masaj, epilasyon, manikür ve pedikür gibi hizmetler sunar. Ayrıca saç kesimi ve boyama gibi saç hizmetleri de mevcuttur.

  2. Estetik International Ankara: Estetik International, Ankara'nın Kavaklıdere semtinde yer alan bir estetik merkezidir. Yüz ve vücut estetiği, lazer epilasyon, diş estetiği ve saç ekimi gibi çeşitli hizmetleri sunar.

  3. Bilkent Center Güzellik Merkezi: Ankara'nın Bilkent semtinde yer alan bu güzellik merkezi, yüz ve vücut bakımı, masaj, manikür, pedikür ve epilasyon gibi hizmetler sunar. Ayrıca fitness ve pilates de dahil olmak üzere spor aktiviteleri de mevcuttur.

  4. Kemerlife Spa Center: Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Kemerlife Spa Center, yüz ve vücut bakımı, masaj, sauna ve buhar odası gibi hizmetler sunar. Ayrıca havuz ve fitness merkezi de mevcuttur.

  5. SPA & Wellness at Swissotel Ankara: Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Swissotel Ankara'nın spa merkezi, yüz ve vücut bakımı, masaj, hamam, sauna ve buhar odası gibi hizmetler sunar.

Yukarıdaki öneriler, Ankara'da popüler ve iyi değerlendirilen güzellik merkezleri arasındadır. Ancak, yine de en iyi güzellik merkezini seçerken bütçeniz, ihtiyaçlarınız ve tercihleriniz gibi faktörleri dikkate almanız önemlidir.

Yazar: Tuncay TUNÇKOL