Av. Muhammed Emre Hamidi Kimdir?

Av. Muhammed Emre Hamidi, Batman'da doğmuş ve yetişmiş bir hukukçu olarak tanınır. İlkokul ve lise eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra İstanbul Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimine devam etti ve 2012 yılında lisans eğitimine başladı. Ardından, lisansüstü eğitimini Atılım Üniversitesi'nde tamamlayarak hukuk alanındaki bilgisini daha da derinleştirdi.

Muhammed Emre Hamidi

2019 yılında Ankara ve İstanbul'da faaliyet gösteren H E Hukuk ve Danışmanlık Ofisi'ni kurdu. H E Hukuk ofisi, şahıslara, özel şirketlere ve kamuya bağlı şirketlere hukuki danışmanlık sağlamak ve önemli davalarında vekillik yapmak amacıyla kuruldu. H E Hukuk ofisi, Türk Telekom, Türksat, Teiaş gibi değerli şirketlerin vekilliğini üstlenirken, Unico Sigorta, Çanakkale Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü gibi özel şirket statüsünde bulunan değerli şirketlerin de hukuki danışmanlığını sürdürmektedir.

Ayrıca, Av. Muhammed Emre Hamidi, ceza hukuku ve idare hukuku alanında da uzmanlık sahibidir ve bu alanlarda doğruluğuna ve muvaffak olunacağına inandığı spesifik davaların vekilliğini üstlenmektedir.

Hukuki kariyerinin yanı sıra aile hayatına ve Ankara'da yaşadığı sosyal çevreye büyük önem veren Av. Muhammed Emre Hamidi'ye ,dostlarını, misafirlerini, sosyal çevresini mesai saati dışında ofisinden başka bir alanda ağırlama ihtiyacı doğmuş bu ihtiyacı karşılamak ve kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla Qalyan Lounge adlı kafe/restoranı açma kararı almıştır. Qalyan Lounge mekan, Ankara'nın saygın Panora Or-An semtinde hizmet vermektedir ve özellikle bürokratlar, siyasetçiler, iş dünyası temsilcileri dünya ülkelerinin konsolosluklarının ve değerli aileler gibi müşterilere hitap etmektedir.

Muhammed Emre Hamidi'nin profesyonel yaşamı, hukuk alanında gösterdiği uzmanlık ve Ankara'nın sosyal hayatına katkı sağlama isteği ile şekillenmektedir.