Av. Semra ILIK Kimdir?

Av. Semra ILIK, Türkiye'nin deneyimli avukatlarından biri olarak tanınan, idealist bir hukukçu ve iş insanıdır. 1991 yılında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde doğan ILIK, hukuk alanında başarılı bir akademik kariyere sahiptir. İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamladıktan sonra, Niğde Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nde eğitim aldı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği ile Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü'nde eğitimine devam etti.

Av. Semra ILIK, kurucusu olduğu SMR Hukuk Bürosu'nda deneyimli bir kadro ile birlikte hukukunAv. Semra ILIK çeşitli branşlarında hizmet vermektedir. Ceza Hukuku konusunda uzmanlaşmış olan ILIK, aynı zamanda Ticaret Hukuku, İcra ve İflas, İş ve Sosyal Güvenlik, Aile ve Miras Hukuku gibi alanlarda da çalışmaktadır. Hedefi, sahip olduğu tecrübe ve birikimini kullanarak davaları en iyi şekilde ve en kısa sürede sonuçlandırmaktır.

Av. Semra ILIK, hukukun üstünlüğü ve temel hak ve özgürlüklerin esas alındığı bir hukuk devleti idealine hizmet etmeyi önemsemektedir. Adaletin her anlamda gerçekleşmesi ve avukatlık mesleğini hukuk kurallarına uygun bir şekilde yerine getirmek için çaba sarf etmektedir.

Avukatlık kimliğinin yanı sıra, ILIK aynı zamanda araştırma şirketi kurmuş ve medya organlarında yayınlanan araştırma sonuçlarıyla tanınan bir iş insanıdır. Londra'da kurduğu dış ticaret şirketi ile uluslararası alanda da ticari faaliyetlerini sürdürmektedir.

Av. Semra ILIK, siyaset, sanat ve iş dünyasında önemli insanların avukatlığını yaparak birçok ödüle layık görülmüştür. Ankara'nın önde gelen yayınlarından Ankara Life Dergisi'nde röportaj veren ILIK, sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev almaktadır. Haliliye Toplumsal Dayanışma Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı, Doğu ve Güneydoğu Kadın Platformu Başkanlığı, Eyyubiye Kent Konseyi Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunmuştur.

Av. Semra ILIK, Türkiye'nin yanı sıra uluslararası platformlarda da aktif rol almaktadır. Birçok uluslararası konferans ve seminere katılan ILIK, hukukun evrenselliği ve insan hakları konularında bilgi ve deneyimlerini paylaşmaktadır.

Av. Semra ILIK, hukukun adaletin tecellisi olduğuna inanan, profesyonel yeteneklerini toplumun hizmetine sunan ve müvekkillerine en iyi hizmeti vermek için sürekli olarak kendini geliştiren bir hukukçudur. Yaptığı çalışmalar ve elde ettiği başarılarla, hem meslektaşları arasında hem de toplumda saygı ve güven kazanmıştır.