Beril Çavuşoğlu Kimdir?

Beril Çavuşoğlu, 22 Kasım 1974 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Ankara TED Koleji ve Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Doğup büyüdüğü Ankara'ya olan bağlılığı ve köklerindeki geçmişine olan yakınlığıyla öne çıkmaktadır.

Ailesinin kökenleri 400 yıl öncesine dayanmaktadır ve Cumhuriyet öncesi ve sonrasını içeren zengin bir geçmişe sahiptir. Dedesi Mehmet Raşit Çavuşoğlu'nun Cumhuriyet döneminde Koç Ailesi ile ticari ortaklıklar yaptığı bilinmektedir. Babası Ahmet Çavuşoğlu ise 1987 yılından itibaren 10 yıl boyunca Ankara Ticaret Odası Başkanlığı görevini üstlenmiş bir iş insanıdır. Ahmet Çavuşoğlu, aynı zamanda Beril Çavuşoğlu'nun Can ve Beril isimli iki çocuğunun babasıdır.

Beril Çavuşoğlu, iş yaşamına bankacılık sektöründe adım atmıştır. Ancak 1999 yılında Celltrack firmasıyla "Araç Takip Sistemleri" üzerine kurduğu işletmesiyle Türkiye'de ilklerden biri olmuştur. 2003 yılında ise kardeşi Can Çavuşoğlu ile birlikte MAG Medya'yı kurarak Ankara'da çığır açmıştır. Beril Çavuşoğlu Kimdir?MAG Medya bünyesinde aylık yayınları olan MAG Dergisi'nin yanı sıra MAG Business, MAG Bride, MAG Dekorasyon ve Auto MAG gibi sezonluk yayınlar da çıkarmışlardır. Bu yayınlar aracılığıyla cemiyet ve sivil toplum kuruluşlarının haberlerini, organizasyonları, moda haberlerini ve ünlülerin yaşamlarını aktarmayı hedeflemişlerdir.

MAG Medya'nın yanı sıra, Beril Çavuşoğlu bünyesinde MAG PR ve MAG Dijital gibi önemli hizmetleri de barındırmaktadır. MAG PR, farklı sektörlerden firmaları konseptleri içerisinde buluşturarak halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. MAG Dijital ise firmanın alanında başarıyı dijital platformlarda da destekleyerek çağdaş bir yorum ve vizyon kazanmasını sağlamaktadır.

Beril Çavuşoğlu, moda, magazin, insan kaynakları, sosyal iletişim ve kişisel gelişim alanlarında yaklaşık 20 yıldır faaliyet göstermektedir. İnsan odaklı eğitimler, organizasyonlar, seminerler, toplantılar ve sempozyumlar düzenleyerek sosyal yaşamda adından söz ettirmiştir. Aynı zamanda STK organizasyonlarına da katılarak toplum hizmetine yönelik çalışmalara aktif bir şekilde katılmaktadır. Beril Çavuşoğlu, yoga eğitmenliği ve kişisel gelişim danışmanlığı gibi alanlarda da faaliyet göstermektedir.

Beril Çavuşoğlu'nun güçlü duruşu, özgüveni, öz disiplini, girişimcilik ruhu ve yardımsever kişiliğiyle toplumda takdir gören biri haline gelmiştir. Ankara'ya olan sevdası ve ülkesine duyduğu sevgiyle öne çıkan Beril Çavuşoğlu, çalışmalarıyla yaratıcılığını ve bilge kişiliğini sektörlerinde göstermiştir. İlerleyen dönemlerde de insanlık adına faydalı projeleri hayata geçireceği ve toplumun sevgisini kazanmaya devam edeceği düşünülmektedir.

Beril Çavuşoğlu'nun başarılarının devam etmesi ve gelecekteki projelerinde de başarılarının sürmesi temenni edilmektedir.