''Miss Angel of Turkey 2023'' 2. Ön Eleme Işıltısıyla Tamamlandı

Ankara, 11 Haziran 2023 - Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biri olan Miss Angel of Turkey, bu yıl da büyük bir heyecanla devam ediyor. 11 Haziran 2023 tarihinde Ankara Altınel otelde gerçekleşen 2. Ön eleme aşamasıyla son adımlarını atan yarışmacılar, büyük final için nefeslerini tutmuş durumda. Kurucusu Abidin Özçelik liderliğinde, Genel Koordinatör Serhat Tusun Yönetimin de Dj Santo Fuego'nun Sunuculuğ İle gerçekleşen yarışma, Miss Angel of Turkey 2023Türk kadınının imajını ve farkını dünyaya duyurma amacıyla başlatılmıştır.

Miss Angel of Turkey güzellik yarışması, bu yıl da rekor bir başvuru sayısına ulaşarak dikkatleri üzerine çekti. Yarışma, sadece güzellikle sınırlı kalmayıp, katılımcılarına modellik konusunda da kariyer fırsatları sunmayı hedeflemektedir. Bu nedenle, yarışmaya başvuran genç kadınlara modellik eğitimleri de verilmektedir. Oturuş pozlarından kalkış hareketlerine, dans yeteneklerinden yürüyüş tekniklerine kadar birçok konuda eğitimler düzenlenerek yarışmacıların yeteneklerini geliştirmeleri sağlanmaktadır.

Miss Angel of Turkey yarışmasının finalistleri, keyifli bir kamp dönemi geçirmek üzere Başkent Ankara'ya davet edilmiştir. Bu kamp dönemi, yarışmacıların birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarına, deneyimlerini paylaşmalarına ve birlikte çalışmalarına olanak sağlamaktadır. Ankara'nın güzelliklerini keşfetme fırsatı bulan finalistler, aynı zamanda profesyonel bir eğitim kadrosuyla birlikte çalışarak kendilerini daha da geliştirme imkanı bulmaktadır.

Serhat Tusun'un koordinatörlüğünde görev yapan Miss Angel of Model ekibi, yorucu bir süreç geçirdiklerini belirtmektedir. Ancak tüm emeklerinin büyük final gecesiyle taçlanacağına inanmaktadırlar. Ekibin, final gecesinin muhteşem bir organizasyon olacağına dikkat çekmesi, büyük bir beklenti yaratmaktadır.

Yarışmanın 2. Ön eleme aşamasında ise jüri koltuklarında birbirinden değerli isimler yer alacak. Serkan Polat, Tolga Aytekin, Serdar Güler, Serkan Güler, Orhan Kurt, Özlem Atalay, Tuncay Tunçkol, Turgay Kul, Gamze Nur, Tuğba Ulusan, Onur Güzel, Demet Erdem, Ümit Özmen, Ata Karslı, Leyla Kardelen, Nejla Kargı, Ali Can Ars, Lena Korkmaz, Berna Öğüt ve Ihsani Kemer gibi jüri üyeleri, yarışmacıları değerlendirecek ve geleceğin güzellik kraliçesini belirlemek için titiz bir süreç yürüteceklerdir. Gecenin mimarı olarak bilinen Abidin Özçelik ise jüri koltuğunda yer alacak ve yarışmacıların performanslarını yakından takip edecektir.

Miss Angel of Turkey ekibi, ilerleyen zamanlarda yarışmanın finalisti olarak seçilecek güzelleri belirleyecek ve büyük final için hazırlıklarını sürdürecektir. Bu heyecan dolu süreç, Türk kadınlarının güzellik ve yeteneklerini dünyaya tanıtmak için önemli bir platform sunmaktadır. Miss Angel of Turkey güzellik yarışması, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk kadınlarının başarılarına ve potansiyeline ışık tutmaya devam etmektedir.