Özge Kuzu kimdir ?

Özge Kuzu, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler eğitimi aldıktan sonra uzmanlık alanını Dış Ticaret olarak belirlemiş. Kuzu Grup bünyesinde Ankara'daki projelerde görev alıyor ve şu anda Kuzu Effec Avmt projesinin AVM kısmında yönetici pozisyonunda çalışıyor. İş hayatında sürekli kendini geliştirmeye çalışan Kuzu, yeni fikirlere açık olmanın önemine vurgu yapıyor. İletişimin yüksek olduğu, sabır ve sevgi bağı gibi değerlere önem veriyor. Kendisini mükemmeliyetçi biri olarak tanımlayan Kuzu, her zaman en iyisini yapmaya çalıştığını ve inandığı fikirleri hayata geçirmenin onun için önemli olduğunu belirtiyor.

İş hayatında en sevdiği yönün sosyal ve iletişim halinde olmak olduğunu ifade eden Kuzu, Özge Kuzuiletişimin önemine inanıyor ve iyi iletişimle herhangi bir sorunu çözebileceğine inanıyor.

Yeni iş hayatına atılan kadınlara yüksek hedefler koymalarını ve azla yetinmemelerini tavsiye eden Kuzu, kadınların doğal olarak disiplinli olduğunu ve bu disiplini işlerine yansıttıklarında güzel sonuçlar alacaklarına inanıyor.

Kadınların iş hayatındaki önemini değerlendirirken, son yıllarda kadınların daha aktif bir şekilde iş hayatına katıldığını ve bu durumun heyecan verici olduğunu belirtiyor. Kuzu Grup olarak kadının iş hayatındaki gücü önemsediklerini ve kadınların iş hayatında düzen ve zarafet getirdiğini ifade ediyor. Kadınların aile, çocuk, eş gibi birçok sorumluluğu bir arada yönetebildiğini ve başarılar elde ettiğini vurguluyor. Türkiye'deki başarılı ve güçlü kadınların varlığından gurur duyduğunu ve birlikte neler başarabileceklerini hayal etmekten heyecan duyduğunu ifade ediyor.

Çağdaş kadını, her konuda bağımsız olabilen, ekonomik olarak kendi ayakları üzerinde durabilen ve kararlarında dik durabilen biri olarak tanımlayan Kuzu, çağdaş kadının üretken, etkileyici konuşabilen ve gerektiğinde her türlü yükü kaldırabilen özelliklere sahip olduğunu belirtiyor.

Kadınların iş hayatında karşılaştığı zorluklara değinen Kuzu, toplumsal eşitsizlik ve cinsiyet konusunda hala bazı ön yargıların var olduğunu söylüyor. Ancak kadın yöneticilerin varlığının her geçen gün arttığını ve birçok şirketin kadın çalışanları tercih ettiğini belirtiyor.

İş ve sosyal hayat arasındaki dengeyi korumanın önemine değinen Kuzu, mutlu bir özel hayatın iş hayatına pozitif yansıdığını söylüyor. Sosyal çevresindeki insanlarla zaman geçirmeye özen göstererek dengeyi sağladığını ifade ediyor.

Son olarak, çalışmanın ve üretmenin kendisine büyük kazanımlar sağladığını belirten Kuzu, kendi ayakları üzerinde durabilen, ürettikleri ve başarılarıyla saygı duyulan biri olmanın kendisini motive ettiğini ve heyecanlandırdığını ifade ediyor.

Özge Kuzu, Kuzu Grup bünyesinde Ankara'da çeşitli projelerde görev almış ve kısa sürede kendini geliştirerek projelerin her konuda sorumlusu olmuştur. Özellikle Kuzu Effect projesinin AVM kısmında üç yıldır yönetici pozisyonunda aktif olarak çalışmaktadır. Bu projede gece gündüz tüm aşamalarıyla ilgilenmekte ve kiralamadan pazarlama faaliyetlerine kadar tüm detayları bizzat yönetmektedir.

İşi sebebiyle sürekli kendini geliştirmeye çalışan Özge Kuzu, mükemmeliyetçi bir yapısı olduğunu ve her konuda en iyisini yapma konusunda ısrarcı olduğunu belirtmektedir. Arkasında durduğu fikirlerin hayata geçtiğini görmek onun için özel ve kıymetlidir.

Özel hayatında Cenk Küpeli ile evli olan Özge Kuzu Küpeli iş hayatında  liderlik rolleriyle dikkat çeken bir isim olarak bilinir.

Özge Kuzu'nun iş hayatında başarılı bir kariyere sahiptir. Verdiği röportajda projelerin başında sorumluluk aldığı ve Kuzu Effect projesinin yöneticisi olarak görev yaptığı belirtilmektedir. Gelecekteki hedefleri konusunda ise bilgi verilmemiştir.