“Lola & Pine” Anti-Aging Serum ile Şimdi Tam Zamanı !

 
Moda sayfamda bu ay sizlere ‘’ Glamist ‘’ markası ile tanıştırmak istiyorum. Günümüzün en önemli konusu ‘’Yaşlanmamak‘’ hepimizin malum ve üretikleri “Lola & Pine” isimli bir Anti-Aging Serum ile sanırım bir adım önde olmak mümkün gibi gözüküyor.Markanın  Marketing Manager’ı olan  Hilal Özbay ile hem markanın hikayesini hem de bu özel serumu konuşmak için bir araya geldik. Bakalım bizleri neler bekliyor ? 

Glamist kimdir? Kuruluş hikayesi ve amacını sizden dinleyelim mi?

Glamist 1 yıl kadar önce İstanbul’da kurulmuş ve kuruluş amacı; kaliteli, doğal içeriğe sahip, vegan kozmetik ürünlerini halkımızla buluşturmayı amaçlamış bir kuruluştur. Biz Türk markalarının da, ünlü yabancı markalar kadar iyi olabileceğine inanıyor ve savunuyoruz.  Bütün çalışmalarımız bu bilinci oluşturmak üzerine.

Günümüzün en önemli konusu ‘’Yaşlanmamak‘’. Bu kanayan yaramız için sizin çözüm öneriniz “Lola & Pine” isimli bir Anti-Aging Serum. Nedir bu Lola & Pine? Nasıl ortaya çıktı? Oluşum hikayesini ve içeriğine dair bizi bilgilendirebilir misiniz?

Lola & Pine markası aslında bir güçler birliğinin sonucunda ortaya çıktı. Üreticimiz Sempre Natural Cosmetics’in üretim ve ARGE konusundaki zengin bilgi birikimi ve deneyimini bizim satış ve pazarlama gücümüzle birleştirip ortaya Lola & Pine markası altında bir kolleksiyon çıkarmaya karar verdik. Anti-aging konsantre serumumuz da bu kolleksiyonun ilk parçası olarak yılbaşında satışa sunuldu. Tamamen doğal bileşenlerden oluşan formülümüzün ana etken maddesi Japon’ların yüz yıllardır güzellik için kullanmakta olduğu Camellia Japonica ya da Tsubaki diye adlandırılan çiçeğin tohumundan üretilen yağıdır.

 

“Lola & Pine” Anti-Aging Serum

 

Peki, ne işe yarıyor ?

Tsubaki yağı tamamen nemlendirici görevi görür ve hazır emiciliği ile cildin canlanması ve tazelenmesine yardımcı olur. Antioksidandır, ince çizgilerin, kırışıklıkların ve sarkık cildin görünümünü azaltmaya yardımcı olur ve böylece serbest radikalleri uzak tutar.

Kadınlarımız güzellik konusunda eve öncü ama erkekler de artık bu kulvarda ... Yaşlanma karşıtı Serumuzun gerçekten ne iş yarıyor ?

Bu söylediğiniz gerçekten önemli bir konu. Kozmetik deyince genelde akla sadece kadınlar geliyor. Oysa ki daha iyi görünmek kadın – erkek hepimizin hakkı. Lola & Pine unisex bir üründür. Erkekler de gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Düzenli kullanımla birlikte cildinizde ışıltı ve tazelikle gelen bir canlanmanın oluşumuna yardımcı olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Nasıl kullanmalıyız peki ?
Lola & Pine konsantre bir serumdur. Ortalama kuruluğa sahip bir cilt için tek seferde 3-4 damla kullanmak yeterlidir. Önerdiğimiz dozajı cilt tipinize göre siz belirleyebilir, arttırıp-azaltabilirsiniz. Uygulama pratiğinde bu 3-4 damlayı yüzümüze ve boynumuza homojen olarak dağıtmak zor olacağı için, günlük bakım kreminizle karıştırarak, yüz ve boyun bölgenize masaj şeklinde dairesel hareketlerle, yedirerek uygulayabilirsiniz. Kullanıcılarımız arasında krem ile birlikte uygulamak istemeyenler de oldu. Bu durumda  az miktarda avuçlarına aldıkları suyla birlikte karıştırarak uygulayabilirler. Herhangi bir krem, serum, vitamin gibi ürünle reaksiyona girmez çünkü clean label ve purification standarlarına dikkat edilerek üretilmiştir,

Etkisini hangi zaman zarfı içinde hissederiz peki ?

Cildinizde yoğun nemi ilk kullanmaya başladığınız andan itibaren hissedeceksiniz. Bunun yanında aldığımız kullanıcı geri dönüşlerine göre, yine ortalama bir cilt kuruluğuna sahip kişilerde 4. haftadan itibaren dışarıdan farkedilebilir sonuçlar ortaya çıktığını söyleyebiliriz.

Bundan sonraki süreçte yaşlanma karşıtı olarak hangi ürünlerle bizlerle olacaksınız ?

Size şu an labaratuvarlarımızda yine anti aging serisinin bir parçası olarak gece-gündüz kremleri ve bunun yanında cilt tonlayıcı ve leke gidericiler üzerinde çalışmaya başladığımızın müjdesini verebilirim. Tabii ki bu ürünlerin hazır hale gelmesi, testlerinin tamamlanması, yasal izinlerinin alınıp, kayıtlarının yapılması süreçlerinin ardından, umuyoruz ki yıl bitmeden sizlerle buluşturmayı hedefliyoruz.

 

“Lola & Pine” Anti-Aging Serum

 

Size nasıl ulaşabilirler ?

Başta glamist.com.tr olmak üzere Trendyol, Hepsiburada ve Amazon Türkiye pazaryerlerinde bulunan Glamist mağazlarımıza ulaşabilirler. İrtibat için Web sitemizde bulunan bilgilerden yararlanabilir veya info@glamist.com.tr adresini kullanabilirler.

Çok teşekkür ederim bu özel eventte bizlerle olduğunuz için ... Son olarak neler söylemek istersiniz ? 

Bugün burada sizlerle birlikte bulunmak bizim için de çok büyük bir mutluluk. Bizi misafir edip, bu güzel sohbete davet ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Mümkün olan en kısa sürede yeni ürünlerimizle birlikte sizinle bir araya gelmeyi çok isteriz. Bakarsınız bu sefer İstanbul’da bir lansman ya da fuar etkinliğimizde buluşuruz. Kim bilir ?