Menu
Sepetiniz

Yazar: Tuğçenur Özay RSS Biografi Feed

ANKARA HAYATI

Ankara'nın Gündemi
Tuğçenur Özay 21 Aralık 2023 0 1240
Tuğçenur Özay Kimdir? 1995 yılında Ankara’da doğdum. K..

 

Yazar: Tuğçenur Özay

Tuğçenur Özay, 1995 yılında Ankara'da doğmuş bir astrolog ve eski bir avukat olarak tanınıyor. Ailesine olan düşkünlüğü ve annesinin astrolojiye olan ilgisiyle büyümüş. Hukuk fakültesi mezunu olmasına rağmen, bir süre avukatlık yaptıktan sonra astrolojiye olan tutkusunu keşfederek avukatlığı bırakıp astrolog olmaya karar vermiş. Astrolojiye duyduğu tutku, kendisini bu alanda daha da geliştirmeye yönlendirmiş.

Astrolojiye olan tutkusu ve bilgisi, onu profesyonel bir astrolog olarak kariyer yapmaya yönlendirmiş. Kendisini sadece bir astrolog olarak değil, aynı zamanda bir rehber olarak nitelendiriyor ve insanların üst düzey bakış açıları kazanmalarına yardımcı olmaya odaklanmış.

Tuğçenur Özay'ın kısa vadeli hedeflerinden biri, astroloji eğitimi almak isteyen ancak maddi imkânları kısıtlı olan kişilere destek olmak için bir akademi açmak ve burs imkânları sağlamak. Bu sayede astroloji eğitiminin elit bir kesimin ayrıcalığı olmaktan çıkmasını hedefliyor. Bu vizyonuyla, astrolojiyi daha geniş kitlelere ulaştırmayı ve yetenekli ancak kaynakları sınırlı olan kişilere fırsatlar sunmayı amaçlıyor.

Gösterilen: 1 ile 1 arası, toplam: 1 (1 Sayfa)