Victor Hugo Parfüm Koleksiyonu

PARİS’İN 19. YÜZYIL KOKULU HİKAYESİ

Victor Hugo, yeni parfüm koleksiyonuyla 19. yüzyıl Paris’inin izlerini taşıyan unutulmaz karakterlerin kokularını bir araya getiriyor.

Victor Hugo Parfüm Koleksiyonu

Cupidon’dan ilham alan Victor Hugo koleksiyonu, aşk, arzu ve büyülü hikayelerin birleşimini kokularına yansıtıyor. Eşsiz parfümler, geçmiş yüzyıl karakterlerinin özgün özelliklerini ve hikayelerini öne çıkararak tutkunlarına zamanın ötesinde bir deneyim vaat ediyor.
Paris’in sofistike, cesur ve modern tarzının bir araya geldiği Victor Hugo parfüm koleksiyonu, her bir şişede farklı bir hikaye anlatıyor ve parfüm tutkunlarını sıra dışı karakterlerinin dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Victor Hugo yeni parfüm koleksiyonuna Gratis, Rossmann ve EVE mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Victor Hugo Parfüm Koleksiyonu

COSETTE - HAYAL VE GERÇEK ARASINDA

Liçi meşvesi, siklamen ve frezya notalarının eşsiz buluşmasıyla oluşan parfüm, genç, dinamik ve özgür bir ruhu temsil ediyor. Cosette’nin enerjisini ve tutkusunu hissetmek için bu olağan dışı kokunun büyülü dünyasını keşfedin.

MADAME THENARDİER – BÜYÜLÜ BİR CAZİBE, SONSUZ BİR ÖZGÜVEN Mandalina, portakal, Frenk üzümü ve lavanta notalarının sofistike uyumuyla yaratılan parfüm, gündüz başarılı bir iş kadını, gece ise eğlenceli ve güçlü bir kadın olan Madame Thenardier’i sizinle tanıştırıyor.

FANTINE – CÜRETKAR VE SICAK Çilek, ananas ve ‘passion fruit’ notalarının tutku dolu karışımının bir araya geldi koku Fantine’in sabırsız, heyecanlı ve özgürce dans etmeyi seven kimliğini öne çıkarıyor.

Victor Hugo Parfüm Koleksiyonu

THENARDIER – OYUNU SEN BAŞLAT Limon, mandalina, tahıl ve kakule notalarının enerjik kombinasyonunun bir araya geldiği parfüm, Thenardier’nin modaya düşkün, gösterişi seven ve enerji dolu bir kadını ortaya koyuyor.

JEAN VALJEAN – KENDİN OL, FARKLI OL, ÖZGÜR OL Limon, bergamot, zeytin çiçeği veguaiac ağacının beklenmedik uyumuyla koku, Jean Valjean’in güçlü, başarılı ve zevklerinden ödün vermeyen karakterini vurguluyor.

JAVERT – İLLÜZYON MU GERÇEK Mİ? Limon, bergamot, ananas, ylang ylang ve menekşe notalarının kusursuz karışımıyla ortaya çıkan koku Javert’in özgür ruhlu, maceraperest ve doğaya aşık bireyselliğine övgü niteliği taşıyor.

 

Victor Hugo Parfüm Koleksiyonu

UMAY KOZMETİK HAKKINDA…

UMAY KOZMETİK ‘Yeryüzündeki her şey kadının eseridir’... sloganı ile kendi markaları VICTOR HUGO, JACK LONDON, THE FURTHER markaları ile faaliyet göstermekte hem de BRUT, NIKOS SCULPTURE gibi dünya markalarının distribütörlüğünü yapmaktadır.

Victor Hugo Parfüm Koleksiyonu
Yeryüzündeki iyiliğin, hoşgörünün ve aydınlığın insanlığın kadın kimliği üzerinden somutlaştığına inanıyor. Tıpkı Türk mitolojisinde yeryüzüne bereket dağıtan, etrafına ışık saçan, çocukları ve hayvanları koruyan aynı zamanda firmamıza ismini veren ve kuruluş felsefemize ilham kaynağı olan tanrıça UMAY gibi... UMAY KOZMETİK, daha iyi bir dünya için pozitif çözümler üretme ilhamı ve vizyonuyla çıktığı bu yolculukta; daha güzel ve daha yaşanılabilir bir dünya idealinin ışık tuttuğu hedefleri doğrultusunda sürdürülebilir başarılı girişimlerinin bizden sonra gelecek nesillere ilham vereceğine inanıyor.