SOFİSTİKE AROMALARIN BÜYÜSÜ… NIKOS SCULPTURE 


Nikos Sculpture, ilham aldığı antik çağ esintilerini modern bir dokunuşla birleştirerek, eşsiz ve çekici bir koku sunuyor. Bu özel parfüm koleksiyonu, Mediteran esintisini tenlerle buluştururken her damlasında tenlerde bir doz adrenalin ve cezbedici bir aura vaat ediyor.
Nikos Scupture, kadim çağların bilgeliğinden ve bir heykeltıraşın ustalığından ilham alınarak özenle tasarlanmış zarif flakonuyla göz dolduruyor. Maskülen ve sofistike görünümüyle parfüm, modern erkeğin tarzını ve özgürlüğünü en iyi şekilde ifade ediyor. Nikos’un gururla taşıdığı imza logosu, tasarımının bütünlüğünü mükemmel bir şekilde tamamlıyor.
Nikos Sculpture, her yaşa ve tarza hitap eden geniş aurasıyla modern erkekler için harika seçenek oluşturuyor. Bergamot, limon, lavanta, vetiver, misk ve sedir ağacı gibi ferah narenciye notalarıyla açılan kokusu ve odunsu notaların muazzam armonisiyle gün boyu çekici bir his yaşatıyor. 

Nikos Sculpture Parfüm

MYKONOS’UN KUCAKLAYICI ATMOSFERİ
İş hayatının yoğun temposunda, özel bir buluşmada ya da sadece kendini hissetmek isteyen erkekler için hafızalarda kalıcı aromalarıyla iz bırakan Nikos Sculpture, her anı ve durumu sıra dışı kokusuyla taçlandırıyor.
Parfüm, Mykonos’un kucaklayıcı kollarında derin bir uykuda hayal ettirirken, hafızalarda bembeyaz köpüklerle süslenmiş deniz kenarında mavinin ve beyazın dans ettiği bir sahne yaratıyor. Sırlarla dolu bir maceraya davet eden Mykonos’un rehberliğinde, hayal ve gerçek arasında bir serüvene sürüklüyor.
Bergamotun ışıltısı, yeşil limonun enerjisi, karabiberin baharatlı dokunuşu, lavantanın huzur veren esintisi, fesleğenin nefis kokusu ve vetiverin güçlü varlığı, Nikos Sculpture’ın benzersiz notalarının dansına eşik ediyor. Bu mükemmel buluşma sadece koku değil aynı zamanda duyulara da hitap eden bir sanat eserine dönüşüyor. 

Nikos Sculpture Parfüm


NIKOS SCULPTURE EDP LE PARFUM Orijinal Nikos Sculpture'dan yoğunlaştırılarak elde edilen koku, nerede olursanız olun ve nereye giderseniz gidin, kalıcı bir iz bırakmanızı sağlıyor. Bergamot, kişniş ve vadi zambağının ışıltısı ve tazeliğiyle sarmalanıyor, portakal çiçekleri, lavanta, sardunya ve burbon vanilyasıyla efsaneleşiyor son olarak tokna fasülyesi ve değerli kehribar notalarıyla da karakterini ortaya koyuyor.
NIKOS VOYAGE EN ORIENT Logranza, zencefil, mir ve karanfilin tarçın vanilya, kehribar ile buluşmasıyla ortaya çıkan etkileyici bir iksir. Muhteşem koku, uzak diyarlara gitme arzusu uyandırıyor. Gizemli notaların tende bıraktığı his, hayaller kurarken yol gösterici yıldızınız, bitmesini istemeyeceğiniz tehlikeli bir yolculuk adeta. 
UMAY KOZMETİK HAKKINDA…

Nikos Sculpture Parfüm

UMAY KOZMETİK ‘Yeryüzündeki her şey kadının eseridir’... sloganı ile kendi markaları VICTOR HUGO, JACK LONDON, THE FURTHER markaları ile faaliyet göstermekte hem de BRUT, NIKOS SCULPTURE gibi dünya markalarının distribütörlüğünü yapmaktadır.
Yeryüzündeki iyiliğin, hoşgörünün ve aydınlığın insanlığın kadın kimliği üzerinden somutlaştığına inanıyor. Tıpkı Türk mitolojisinde yeryüzüne bereket dağıtan, etrafına ışık saçan, çocukları ve hayvanları koruyan aynı zamanda firmamıza ismini veren ve kuruluş felsefemize ilham kaynağı olan tanrıça UMAY gibi... UMAY KOZMETİK, daha iyi bir dünya için pozitif çözümler üretme ilhamı ve vizyonuyla çıktığı bu yolculukta; daha güzel ve daha yaşanılabilir bir dünya idealinin ışık tuttuğu hedefleri doğrultusunda sürdürülebilir başarılı girişimlerinin bizden sonra gelecek nesillere ilham vereceğine inanıyor.

Nikos Sculpture Parfüm