Tuğçenur Özay: Mayıs 2024 Burç Yorumları

Koç ve yükselen Koçlar

Sevgili Koç burçları, 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ay zihinsel ve fiziksel tüm yeteneklerinizi anlatan bir alanı aktive edecek. Bu Yeni Ay’la birlikte sahip olduğunuz yeteneklerden para kazanabileceğiniz yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda hem maddi hem de manevi refahınız Mayıs Ayının ilk yarısında artacak gibi görünüyor.

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise akademik hayatınızı, hayallerinizi, hayata dair bakış açınızı ve yurtdışı konularını gündeme getirecek gibi görünüyor. Bu süreçte bir eğitimi tamamlayabilir, vize veya pasaport başvurusunda bulunabilir, hayallerinizi gerçekleştirebilir veya bir seyahat planlayabilirsiniz. Hepinize keyifli bir Mayıs Ayı diliyorum.

 

Boğa ve Yükselen Boğalar

Sevgili Boğa burçları, 8 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ay motivasyonlarınızı, ikili ilişkilerinizi ve dış görünüşünüzü ilgilendiren bir alanı aktive ediyor. Bazılarınız bu yeni ayla dış görünüşünde birtakım değişiklikler yapabilecekken, bazılarınızsa ikili ilişkilerinde bireysel farkındalıklar yaşayabilir. Aynı zamanda bu yeni ayla kendinizi daha görünür bir hale getirebilirsiniz.

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise hayatınızda “ölüm kalım meselesi” dediğiniz konularda bir tamamlanma yaratacak gibi görünüyor. Kontrolünüz dışında gerçekleşen birtakım konuları idrak edebilirsiniz. Bu durum sizde korku ve tedirginlik hali yaratabilir fakat yaşanan kriz içerisinde çok büyük bir fırsat da barındırıyor olabilir. O yüzden bu süreçte mantığınızdan ziyade sezgilerinize güvenerek hareket etmenizi öneririm. Tüm bunların yanında varsa eşinizin veya ortağınızın sayesinde güzel bir gelir elde edebilir, miras, nafaka, burs, prim vb. yollarla beklenmedik kazançlar da sağlayabilirsiniz. Hepinize keyifli bir ay dilerim.

 

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili İkizler burçları, 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ayla birlikte birtakım bilişsel farkındalıklar yaşayarak şifayı bulabilirsiniz. Fark ettiğiniz konuları hazmetmek adına bir süre sosyal çevrenizden izole olma ve yalnız kalma ihtiyacınız artabilir. Aynı zamanda bu süreçte hayatınızda yeni gizli düşmanlar türeyebilir bu sebeple kime güvendiğinize dikkat edin.

 

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise her türlü ikili ilişkinizi anlatan bir alanı aktive edecek. Bazılarınız yeni ortaklıklar kurmaya karar verirken bazılarınız ise yeni bir ilişkiye adım atabilir. Aynı zamanda yeni bir danışmanlık almaya/vermeye başlayabilirsiniz. Bu süreçte tek dikkat etmeniz gereken konu açık düşmanlıklar olacaktır, bilgece davranmaya özen gösterin. Herkese keyifli bir ay dilerim.

 

Yengeç ve Yükselen Yengeçler

Sevgili Yengeç burçları, 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ayla birlikte sosyal çevreniz, arkadaş grubunuz ve varsa dahil olduğunuz diğer ekipler ile alakalı birtakım aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Gelecek hedefleriniz konusunda daha gerçekçi bir bakış açısı elde edip öngörü bir şekilde harekete geçebileceğiniz bir aya giriş yaptınız desem yanılmış sayılmam. Bir çoğunuz ise gelecek hedefleriniz konusunda otorite figürlerinden destek alacak gibi görünüyorsunuz fakat bu süreçte destekle köstek arasındaki ayrımı iyi yapın derim aksi takdirde domine edilebilirsiniz.

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise sizlerin günlük rutinlerinizi ve bedensel sağlığınızı temsil eden bir alanda gerçekleşecek. Rutin sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeniz ve fazla çalışarak kendinizi yıpratmamanız gereken bir dönemde olduğunuzu söyleyebilirim. Aynı zamanda bu dolunayı hayatınıza yeni bir beslenme veya spor düzeni dahil etmek adına da kullanabilirsiniz. Hepinize keyifli bir ay dilerim.

 

Aslan ve Yükselen Aslanlar

Sevgili Aslan burçları 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ayla birlikte iş, kariyer ve toplum önündeki statünüzü ilgilendiren konular ortaya çıkabilir. Bazılarınız meslek değiştirmeye karar verirken bazılarınız ise mevcut konumunda kademe yükseltebilir. Aranızda atama bekleyenleriniz varsa da bu süreçte atanabilir. Kendi işini yapanlarınız ise bu süreçte kariyer hayatını parlatacak yeni bir girişimde bulunabilir. Otorite figürlerinden ve eril figürlerden destek alma ihtimaliniz de oldukça yüksek görünüyor.

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise hayattan keyif aldığınız alanları aydınlatacak. Bekar olanlarınız bu süreçte yeni bir flörte yelken açabilir. Hobilerinize zaman ayırmak veya hayatta keyif aldığınız şeyleri yapmak adına oldukça uygun zamanlar. Çocuğu olanlarınız ise bu dönemde çocuklarıyla daha keyifli vakit geçirebilirsiniz. Hepinize keyifli bir ay dilerim.

 

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başak burçları, 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ayla birlikte akademik hayatınızı, hayallerinizi, hayata dair bakış açınızı ve yurtdışı konularını gündeme getirebilir. Bu süreçte bir eğitime başlayabilir, vize veya pasaport başvurusunda bulunabilir, hayallerinizi gerçekleştirebilir veya bir seyahat planlayabilirsiniz.

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise ev, aile, yaşam alanı, bilinçaltı ve sizde travma yaratmış birtakım olaylar ön plana çıkıyor. Bu süreçte uzun süredir bitmesi gereken bir konuyu bitirebilir ve yeni bir başlangıç yapabilir, taşınma kararı alabilir veya evinizde tadilat veya dekorasyon gibi işlemler yaptırabilirsiniz. Herkese keyifli bir ay dilerim.

 

Terazi ve Yükselen Teraziler

Sevgili Terazi burçları, 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ayla hayatınızda “ölüm kalım meselesi” dediğiniz konular ortaya çıkabilir. Bu durum sizde korku ve tedirginlik hali yaratabilir fakat yaşanan kriz içerisinde çok büyük bir fırsat da barındırıyor olabilir. O yüzden bu süreçte mantığınızdan ziyade sezgilerinize güvenerek hareket etmenizi öneririm. Tüm bunların yanında varsa eşinizin veya ortağınızın sayesinde güzel bir gelir elde edebilir, miras, nafaka, burs, prim vb. yollarla beklenmedik kazançlar da sağlayabilirsiniz.

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise yakın çevreniz ve iletişim ağınızla ilgili gündemlerle gelebilir. Bu süreçte sizden gizlenmiş birtakım bilgileri öğrenebilir veya yakın çevrenizde gerçekleşecek bir spekülasyonla karşılaşabilirsiniz. Zihninizde kurduğunuz senaryoların gerçekleştiği durumlara da şahitlik edebilirsiniz. Tüm bunların yanında yakın çevrenizden birileri sizden uzaklaşabilir. Umarım keyifli bir ay geçirirsiniz.

 

Akrep ve Yükselen Akrepler

Sevgili Akrep burçları 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ay her türlü ikili ilişkinizi anlatan bir alanı aktive edecek. Bazılarınız yeni ortaklıklar kurmaya karar verirken bazılarınız ise yeni bir ilişkiye adım atabilir. Aynı zamanda yeni bir danışmanlık almaya veya vermeye başlayabilirsiniz. Bu süreçte tek dikkat etmeniz gereken konu açık düşmanlıklar olacaktır, sabırlı davranmaya özen gösterin.

 

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise zihinsel ve fiziksel tüm yeteneklerinizi anlatan bir alanı aktive edecek. Bu Dolunayla birlikte sahip olduğunuz yeteneklerden para kazanabileceğiniz yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda hem maddi hem de manevi refahınız Mayıs Ayının ikinci yarısında artacak gibi görünüyor. Herkese keyifli bir ay dilerim.

 

Yay ve Yükselen Yaylar

Sevgili Yay burçları 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ay günlük rutinlerinizi ve bedensel sağlığınızı temsil eden bir alanda gerçekleşecek. Rutin sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeniz ve fazla çalışarak kendinizi yıpratmamanız gereken bir dönemde olduğunuzu söyleyebilirim. Aynı zamanda bu dolunayı hayatınıza yeni bir beslenme veya spor düzeni dahil etmek adına da kullanabilirsiniz.

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derecede ve burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ise motivasyonlarınızı, ikili ilişkilerinizi ve dış görünüşünüzü ilgilendiren bir alanı aktive ediyor. Bazılarınız bu yeni ayla dış görünüşünde birtakım değişiklikler yapabilecekken, bazılarınızsa ikili ilişkilerinde bireysel farkındalıklar yaşayabilir. Aynı zamanda bu Dolunayla kendinizi daha görünür bir hale getirebilirsiniz. Hepinize keyifli bir ay dilerim.

 

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar

Sevgili Oğlak burçları 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ay hayattan keyif aldığınız alanları aydınlatacak. Bekar olanlarınız bu süreçte yeni bir flörte yelken açabilir. Hobilerinize zaman ayırmak veya hayatta keyif aldığınız şeyleri yapmak adına oldukça uygun zamanlar. Çocuğu olanlarınız ise bu dönemde çocuklarıyla daha keyifli vakit geçirebilir.

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise size birtakım bilişsel farkındalıklar yaşatarak şifalanmanıza sebep olabilir. Fark ettiğiniz konuları hazmetmek adına bir süre sosyal çevrenizden izole olma ve yalnız kalma ihtiyacınız artabilir. Aynı zamanda bu süreçte hayatınızda yeni gizli düşmanlar türeyebilir bu sebeple kime güvendiğinize dikkat edin. Hepinize keyifli bir ay dilerim.

 

 

Kova ve Yükselen Kovalar

Sevgili Kova burçları 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ay ev, aile, yaşam alanı, bilinçaltı ve sizde travma yaratmış birtakım olaylar ön plana çıkıyor. Bu süreçte uzun süredir bitmesi gereken bir konuyu bitirebilir ve yeni bir başlangıç yapabilir, taşınma kararı alabilir veya evinizde tadilat veya dekorasyon gibi işlemler yaptırabilirsiniz.

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise size sosyal çevreniz, arkadaş grubunuz ve varsa dahil olduğunuz diğer ekipler ile alakalı birtakım aydınlanmalar yaşatabilir. Gelecek hedefleriniz konusunda daha gerçekçi bir bakış açısı elde edip öngörü bir şekilde harekete geçebileceğiniz bir aya giriş yaptınız desem yanılmış sayılmam. Bir çoğunuz ise gelecek hedefleriniz konusunda otorite figürlerinden destek alacak gibi görünüyorsunuz. Hepinize keyifli bir ay dilerim.

 

Balık ve Yükselen Balıklar

Sevgili Balık burçları 8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek olan 18 derecedeki Yeni Ay yakın çevreniz ve iletişim ağınızla ilgili gündemlerle gelebilir. Bu süreçte sizden gizlenmiş birtakım bilgileri öğrenebilir veya yakın çevrenizde gerçekleşecek bir spekülasyonla karşılaşabilirsiniz. Zihninizde kurduğunuz senaryoların gerçekleştiği durumlara da şahitlik edebilirsiniz. Aynı zamanda yakın çevrenize oldukça güvenilir yeni birini dahil edebilirsiniz.

Mayıs’ın ikinci yarısında 3 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ise iş, kariyer ve toplum önündeki statünüzü ilgilendiren konular ortaya çıkabilir. Bazılarınız meslek değiştirmeye karar verirken bazılarınız ise mevcut konumunda kademe yükseltebilir. Aranızda atama bekleyenleriniz varsa da bu süreçte atanabilir. Kendi işini yapanlarınız ise bu süreçte kariyer hayatını parlatacak yeni bir girişimde bulunabilir. Hepinize keyifli bir ay dilerim.