Asiye Gül Şen Kimdir?

''Ankara'nın Yeni Nesil Dergisi'' ANKA DERGİ

14 Ocak 1994 tarihinde Mersin'de doğdum. Üniversite eğitimimin ilk yıllarını Ege Üniversitesi'nde İzmir'de tamamladım. Daha sonra Ankara Üniversitesi'ne geçiş yaparak Ankara hikayem başladı.

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu yönetim kadrosunda görev aldım ve Kristal Ağaç Ödül Törenleri, Girişimcilik Zirvesi gibi birçok etkinliğin organizasyonunda yer aldım.

Ankara Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Üniversite yıllarımda İstanbul ve İzmir'de girişimcilik eğitimleri aldım.

2017 yılında dergi sektörüyle tanıştım ve bu sektörü çok sevdim. Asiye Gül Şen Kimdir?Uzun yıllar boyunca dergi sektöründe çalıştım. Aldığım eğitimler sayesinde hep kendi markamı kurma hayaliyle yaşadım.

2023 yılında ANKA Dergi markasını kurduk. Ortağım Can Kaçar ile birlikte markanın sahibiyiz. Ayrıca ben reklam satış departmanında da görev alıyorum.

Anka Dergi, farklı ilgi alanlarına hitap eden geniş bir konu yelpazesine sahiptir. Moda, cemiyet, iş dünyası, sağlık, güzellik, gastronomi, astroloji ve daha birçok alanda özenle hazırlanan içeriklerle okuyucularımızın ilgisini canlı tutmaya çalışacağız.

Dergi sektöründe estetik içerik kadar önemlidir. Göz alıcı tasarımlar ve etkileyici görsellerle dolu sayılar hazırlama planlaması içerisindeyiz, böylece okuyucularımızın keyif almasını sağlayacağız.

Anka Dergisi ailesi olarak, kaliteli içeriklerimizle zengin bir deneyim sunmak ve markamızı daha da büyütmek için durmaksızın çalışıyoruz. Herkesin bir gün hayalini kurduğu ve sevdiği işi yapma dileğiyle.